När man minst anar det

Så hoppar saker och ting framför ansiktet på en. Som jag tidigare sa så stanna jag hem idag, orkade inte åka till skolan, jag chillade hemma istället och runt 16 tiden kom Sihem till mig, Vi drog senare till stan och träffade ett par kompisar, Vi chillade i 2 timmar sen träffa vi på alla killar från Snickeriprogramet inkl. lärare, Dom skulle tydligen på teater, dom frågade om vi ville följa med men vi åkte hem istället, klockan var ju redan 19, vi kom hem tog en promenad med hunden & sedan kom hon hem till, chillade lite sen tagga hon hem.



Texten säger allt.
Jag vet att du inte läser min blogg så just därför lättar jag på trycket.
Jag tror att du och jag inte är menade för varandra, jag vet inte vad som är felet, Jag älskar dig mycket men du gör mig så jävla ledsen när du håller på sådär, Varför?
Aja, det finns mycket att säga om dig men, Allt har ett slut & det här är vårt slut.

Hemma från skolan sörru!

Godmorgon gott folk! Ska inte gå till skolan idag, Jag är jätte trött & helt slut. Det jag gjorde i helgen sitter nog fortfarande i kroppen, nä jag orkar inte.





Jag visar andra kinden om dom slår mig, för hat löser ingenting men jag förstår dig.

Vi får se

hur det går idag, Ska dygna med Teodora! :) Och våra planer är att sova i skolan eftersom imorgon har vi på morgonen "massage lektion" vi får ta med oss godis, läsk vad du vill, hahah överlycklig. Nej men vi planerar att decka då, om det ens händer!
 
Alltså jag mår dåligt, pga dig. Jag saknar dig mer & mer för varje dag som går, jag blir galen utan dig fast saken är den, Jag vill inte ha någonting med dig å göra, Jag vill inte se dig, jag vill inte prata med dig, Jag vill inte tänka på dig, Jag vill inte ens veta att du finns i samma värld som jag lever i. Men.. Att sluta älska någon som man en gång i tiden har älskat jävligt mycket, Det mina vänner.. Är jävligt svårt! Jag kan inte sluta älska dig, Jag kan inte sluta tänka på dig. Varje gång jag blundar ser jag dig & alla minnen vi hade tillsammans, Varje gång jag drömmer om dig så vaknar jag upp med en speciell känsla, Den känslan..Den gör ont. Det ända som jag vill att du ska få utav mig är dom där tre sista orden, Jag älskar dig.

Du är min vän, min syster, min halva, min värld & andledningen till varför jag fortfarande andas.

Jag vill bara att du ska förstå hur mycket du betyder för mig. Jag vet att det antagligen är försent för såna här saker men, Jag har alltid älskat dig.. Kommer alltid att göra det!


Toppendag, Det beror på dig!

Shoosan! Kom precis hem från skolan typ, Käkade lite pannkakor & just nu ligger jag i sängen & chillar.
Messar med Teodora, Lyssnar på musik. Idag var det en toppendag tyckte jag, Det var lugnt men samtidigt skönt, Mötte Teodora & Carro i Globen sen åkte vi vidare till skolan, Vi gick på vår frisörlektion, Man fick göra vad man ville men jag övade på permanent lala..Kommer inte ihåg vad det hette men iallafall, vi slutade tidigt så jag satt kvar med Maiwand och vi snackade om allt, Sen kom tjejerna och vi satt allihopa och snackade, Sen drog vi hem! :) Aa det var nog det. Älska låten, Så jävla många minnen som hoppar framför ansikten på en.
Några cp bilder från dagen, Enjoy!













Fettooosuperstaaaaaaaar :D

Hahah, sådär tråkigt vi hade i toaletten :p <3 Men aja, Ska nog försöka sova eller nått, Är skit trött! <3


Dygna!

Hej gott folk! Ska dygna, Hoppas jag. Har sagt flera gånger förrut att jag ska dygna och dessutom klara av det men jag misslyckas alltid, Anyway.. Kommer inte riktigt ihåg vad jag berättat för er om vad jag har gjort idag men jag storstädade mitt rum, Efter det kom Sihem och vi chillade, pratade om allt mellan himmel & jord, Vi gick in på youtube och kollade på förlossningar, HAHAHAHAHAHAH! Sådär tråkigt hade vi, jag blev fett rädd & tyckte samtidigt synd om dom, Vissa fan kunde knappt ligga i sängen, dom bara skrek & skrek.. Men sen såg man ett mirakel, Ett barn! Det fick mig verkligen att tänka frammåt, När jag ligger där och ska föda. Om det ens händer hahah :D Iallafall, jag och Sihem gick ut med hunden i stormen, Vi gick till statoil köpte lite smått och gott till mina föräldrar. Hon satt här och chillade sedan gick hon hem, När hon gick hem satte jag på en film och just nu tittar jag fortfarande på den, Den heter Love Actually.



Jättegammal bild på mig!


Jag & Dilan

Hittade en bild på mig & Dilan! :) Check it out! :D




Jobbigt värre!

Hejsan gott folk! Vad gör ni? Själv sitter jag i sängen och snackar med en kompis, blev klar med storstädningen för ca 40  40 minuter sen, dog en snabb dusch och åt sedan mat! Jag har så jävla ont i ryggen och i händerna, dom här senaste dagarna har jag slitit och slitit för att få de bra! Jag möblera om mitt rum idag, började väl fixa allt vid 10 tiden, blev klar nu vid 16.00, jag är slut! Iallafall, sitter vid mobilen och bloggar, det ända jag har gjort idag är städat, för ca 10 minuter sen kom Sihem, vi snackar om allt mellan himmel & jord! Imorgon är det skola, får äntligen träffa dom bästa!                  

Nytt start, Nytt kapitel utan dig i mitt liv!



Jag älskar dig, Jag hatar dig, Jag saknar dig men ändå inte, Det du gjorde mot mig, knäckte ett hjärta på mitten,
Från att acceptera till en helt annan nivå, En "vänskap" som dog kanske bäst för oss två!



Gammal bild på mig & Teodora, Älskar dig älskling!

Iallafall, har inga planer för idag ska absolut inte göra nånting, Kolla vädret? Fan deprimerande som inihelvete!
Imorgon är det skola & kan inte fatta att JAG säger det här men.. ÄNTLIGEN! Känns som att jag inte ens går i skolan så det ska bli skönt att gå imorgon, Ny vecka, Nya äventyr! Man vet ju aldrig vad som väntar bakom dörren så att säga.

Chattar med..

Dilan! Det var sjuuukt längesen jag snackade med den tjejen, har inte heller sett henne på åratal. Iallafall förlåt för dålig uppdatering känns som om jag inte har haft nå tid för å blogga. Anyway.. Igår var jag i Kista med en kompis, Vi var på Bio och kollade på Drive, Så jävla bra film! Rekomenderar den till er alla. Dagen därpå alltså (Lördag) så var jag i Stan med några vänner, Först träffade jag Maiwand, Vi skulle åka till Kungenskurva som ligger i typ Skärholmen, Så vi träffades i Gullmarsplan och sen skulle vi tydligen ta bussen till skärholmen? Vi åkte till Norra sköndal och därifrån skulle vi byta buss, Vi tog en buss och efter ca 40 minuter så hade vi hamnat i HUDDINGE! Liksom jag kokade.. Han skrattade och sa: Vi har nog tagit fel buss. Jag ba: Är det så? Fan han kan ingenting! Iallafall, vi stannade i Huddinge Station och tog pendeltåget tillbaka till Stockholm's Central. Där träffa jag på en kompis sedan mötte vi upp Hussam & Ali, Vi tog en promenad och det slutade med att vi hamna i Slussen, Vi sa hejdå till Hussam & Ali sen åkte vi ner till centralen igen, Vi gick in på Burger King och käka sedan sa vi hejdå till Maiwand och tog tåget hem, När vi kom hem så tjata min mamma om att vi skulle bära ner en bokhylla från hennes kompis, Min mamma hade tydligen köpt en bokhylla utav dom och eftersom dom flyttar typ idag så var vi tvugna att hämta den! Ingen av mina bröder hjälpte till så det var bara jag och min kompis som fick göra allt, Fyfan vad ont i ryggen & fingrarna jag har. Kan inte beskriva smärtan, Sen igår på morgonen så fick jag möblera om allt & flytta minsta en 1000 kg bokhylla ut från vår jävla lägenhet.. Hahah, jag är helt slut!



Den här låten.. Inga ord för den! Den är så underbar<3 Kärlek till er läsare.

Snackar i lur..

Med Teodora! Har fanimej saknat henne groovt! Hon och dom andra tjejerna har inte kommit till skolan eftersom dom blivit avstängda men imorgon kommer dom! Tänka sig.. Jag var den ända som inte blev avstängd av alla oss tjejer, Lucky me :D Anyway idag var jag en kortis i Kista med morsan, mormor & morfar! Köpte lite smått & gott, jag köpte en spargris :P Iallafall har inga planer för idag, Bara vara hemma och ta det lugnt. Har möte 08.45 imorgon i skolan, Äntligen har jag fått en jävla klass. Alltså Svenska, Engelska & Matte, Har inte haft dom ämnerna sen jag började i skolan pga dom där jävla fittlärarna -.-'





Gammal men fortfarande bra! Den väcker minnen..<3

Nytt kapitel

Hej Bitches! Har ännu en gång skaffat mig en ny blogg som jag tänker skriva i. På den här bloggen kommer ni att få läsa om mina dagar, Går i skolan så det mesta kommer handla om det som händer där. Går inriktning: Frisör och det är verkligen awsome! :) Efter skolan brukar jag bara vara hemma och ta det lugnt och idag är hemma pga en personlig andledning, Ska till Doktorn snarast fan att jag hela tiden ska bli sjuk! Men iallafall, första inlägget brukar alltid bli ointressant så vi hörs sen!


Det här är då jag! ;) Lyssna på låten, Vi tjejer i skolan ska dansa till den på skolgården!
Hahhah, video kmr att läggas in! ;) UNTZ UNTZ UNTZ.. HYYPEEE :D


RSS 2.0