-

Vad ska jag ha dig till? Svär när jag tänker efter så gör du ingen nytta av att finnas i mitt liv.
Byebye honey :D



Nytt år imorgon, Det innebär NYTT NUMMER :D

Webbar med dooora :D

Shulululu ligger just nu i sängen & webbar med dooora (teodora) :D Jag ska dygna idag hahahha folk är på asså jag är bäst på att dygna jag brukar gå lägga mig vid 9 på morgonen shit asså :D Men iallafall, idag har jag inte gjort något jag satt hemma & chillade med livet :))))

Men som sagt, jag kommer att uppdatera lite smått & gott under natten, Natalie är nog på fan hon brukar gå lägga sig vid 2 tiden HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH tuuuung :D <3 GOOD LUCK och varsegod för inlägget pussgurkan :D

Y-yeah!





HAHAHAHAHAHAHAH, Bestämde mig för att dygna men jag deckade klockan 2 hahahha tung jag är! :D
Men ska dygna idag, Wallahi jag ska klara mig till kl 7 ! :o <3 Men igår det var faktiskt svårt min brorsdotter sov i samma rum så jag kunde inte ha hög volym på teven, Fifan! Såg jätte bra filmer. AJDEH vi hörs.

När det händer, Händer det fort.



<3

For the rest of my life.





Har klätt på mig & är klar för att gå, Väntar bara på att teodora ska messa mig sen börjar jag röra mig mot T-Centrum! ;) <3 Vi hörs.

Du är föööör smart!

Shuusan, Vaknade för typ 10 minuter sen och nu sitter jag vid datorn! :)
Igår chillade jag med livet och senare mot kvällen träffa jag tjejerna, Long time no see.
Hahah sen drog vi hem & jag webbade med patrioten :D Aja, idag ska jag träffa Teo vi har inte setts på typ 4 dagar! :(





<333333 


Förkyld!

Hade planerat med Teodora att vi skulle sticka in till stan & shoppa men eftersom förkylningen har blivit sämre så stannar jag hemma, Ska stanna hemma tills jag har återhämtat mig :)



Peace out

Nu så!

Har ont i huvet & är förkyld!
Kiss my ass, Ha en kick-ass söndag! by.


Fina presenter! :)

Det här fick jag i julklapp! :)


Ipad 2 vit! :)


Iphone 4s vit! :)

Sen fick jag småsaker till mitt rum & till mig själv, Blev väldigt nöjd faktiskt! :)


Bara en person förtjänar det bästa!

God Jul :)

Det finns bara en person (Utanför familjen) som förtjänar det bästa, Du vet vem du är.
Jag önskar dig allt gott i denna värld! <3
Kärlek till dig.

XoXo.

En dålig dag tyder på att det blir en underbar morgon!



Har inte gjort så mycket idag, Åkte till Willys med mamma & mormor, Köpte fett mycket saker.
(Hygieniska grejer). Jag älskar allt som har med huden å göra, Att få en fräsch hy. UNDERBART!
Varje dag ser likadan ut för mig.

1. Städa rummet på kvällen.
2. När jag är klar, Sätta på ansiktsmask som man har på i 10 minuter.
3. Tvätta av den & lägga en annan ansiktsmask.
4. Tvätta av den, Noppa mig.
5. Efter att jag noppat mig så borstar jag tänderna.
6. Efter det så byter jag om till pyjamas.
7. Lägger mig i min nybäddade säng & sätter på en film! :D

UNDERBART!<3

Juste, btw.
Ska operera huvudet vilken dag som helst, Kommer att få sy ca 4 stygn. NU tycker jag faktiskt synd om mig själv! :(

A thousand miles.


keep talking :)

Äntligen jullov, & en annan sak till, Det har gått så jävla snabbt. Alltså tiden, Imorgon är det redan julafton!
Kommer ihåg att när man var mindre så gick tiden så jävla sakta, Man satt & räknade dagarna till julafton men nu har jag knappt lagt märke till det. Julafton för mig är precis som en vanlig dag, Visst blir det mer mat på bordet & några paket man får öppna, Men annars är det helt vanligt. Fast det är ingen jul utan snö & snö finns det inte gott om, Eller hur? :D Iallafall, hade bestämt med Teo, Leyla & Hussam att vi skulle gå på bio idag men vi får se hur det blir eftersom jag är sjuk & sånt. Har fetaste huvudvärken.


(Nittiofyra - Jag älskar dig)

Snart är det nyår & jag ser verkligen fram emot det, Nytt år! :D

I don't get it.

Vaknade typ nyss, är sjuk! Har ont i halsen & hostar som bara den! Inte kul, Men aja är iallafall glad att jag är sjuk på jullovet än skolan, Så kära gott folk. Jag har planerat en hel del om vad som kommer hända 2012, Det nya året. Först och främst ska jag verkligen plugga, Ska inte skolka en ända lektion, Ska sköta mig & undvika tjafs & bråk. Men deklart. Bråkar någon med mina älsklingar så backar jag upp dom till 110%. På nyår ska jag avlägga ett nyårslöfte, Och jag ska se till att klara det för jag vet att jag kan bara jag vill & så är det. Jag har fått nya människor i mitt liv & människor har försvunnit, 2012 finns det ingen "Going back". Dom som jag har på min sida har jag redan, Tänker inte hunda efter folk som inte betyder något. Jag ska se till att 2012 blir bättre än vad 2011. Och alla problem och allt annat skit lämnar jag i 2011 och det kommer aldrig tillbaka. Har redan bytt nummer 3 gånger, Och 2012 blir ett nytt nummer igen. Det känns så jävla skönt.


Someone like you!





Äntligen hitta jag det här jäkla armbandet, Har letat & letat & letat..
Den har en betydelse för mig.

Chupa chupa!





Hahah, Idag är det julavslutning! WIHUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU :D Ska tillbringa jullovet med min babe!
Synd att Leyla ska dra t Danmark, fifan! :'(

WEBBAR.

med Teodora.

Vaknade halv 6

Är sjukt pigg! :D
Som sagt låg och pluggade igår, Hoppas jag får bra på provet, Men det tror jag! :)



~Jag vill inte veta nånting, Jag vill inte ens höra förlåt, Jag drar bara över ett streck av tiden som har gått.

Jag kommer ihåg förut, När jag såg dig dunka hjärtat upp till 110, Jag blev så nervös när jag såg dig.
Jag gillade verkligen dig, Vi var tillsammans i 2 månader och sen satte jag ner foten. Jag bad dig att lämna mig ifred & aldrig mer kontakta mig. Jag trodde aldrig att allting skulle bli så lätt för mig, Jag trodde att jag skulle gå igenom ett helvette för att kunna glömma dig, Men nu när du kommer förbi i korridoren så kollar jag bara bort, Du existerar inte längre för mig. När jag sitter någonstans & du går förbi och tittar så vänder jag bara mig för du är inte värd att titta på, Du är inte värd ett skit. Skyll på att du mår dåligt och blablabla, Det var ditt fel. Allt är ditt fel, Att jag dumpa dig, Att jag längre inte vill veta vem du är. Allt är precis ditt fel. Du var otrogen framför ansiktet på mig, Förväntar du dig att jag ska springa efter dig som en hund? Du kommer aldrig förstå vad jag egentligen gjorde för DIN skull, Jag slog henne, jag slog den där jävla horan pga dig. Glöm aldrig det. Jag gjorde det för dig.

M.

Snart, Väldigt snart!

Sitter vid datorn & pluggar faktiskt, Har inte pluggat på över.. Ett år? Hahah så sant som det låter! :)
Idag var det en ganska ointressant dag, Hade lite möten & sånt shit, Den är terminen har varit så jävla dålig, Jag menar att det har gått så jäkla dåligt för mig, Först tog det ju typ 2 månader för mig att få ett jävla schema eftersom jag böt klass & annat. Sen har jag ju skolkat men jag lovar er, 2012, Nytt kapitel & ny start. Jag ska göra mitt bästa & ska kämpa som inihelvete! I början är man ju alltid lite kaos(ig av sig :D Aja, Imorgon ska jag pierca mig. Har redan hål i näsan & i öronen så.. What do you think? Vart tror ni det blir den här gången?



Vi hamna i tidningen, Ni som gick på mässan har väl antagligen redan lagt märke till det!

Maiwand, Jag, Teodora & Mohaimen nu mera kallad Hussam! <3

Parapapapapapa!







Ignonera ansiktet! Fett ful :p

Min data skärm har gått sönder, fuck fuck fuck fuck!
Aja, ser fram emot skoldagen. Kyss!

.

´


Allt för dig.

Walla du vet vem du är.
Jag kan må dåligt, Jag kan gråta, Jag kan vara hur jävla deppig som helst.
Jag kan må bra, Jag kan skratta, Jag kan vara hur jävla glad som helst.
Jag kan hata, jag kan älska, jag kan bli hatad & jag kan bli älskad.
Återigen, Jag kan må hur jävla dåligt som helst.. Jag kan bli misshandlad utan att jag ger motstånd tillbaka, Jag kan ta emot smällar, Jag kan ta emot precis vad som helst.
Jag skulle kunna gå igenom ett helvete om jag visste att du stod på andra sidan & väntade på mig<3
Från hjärtat, Jag älskar dig.

Tycker inte att jag förtjänar att gå igenom det här, Igen!

Helt seriöst, Jag tycker verkligen inte att jag ska gå igenom det här igen. Jag har gått igenom det förut & jag var stark nog men den här gången tror jag inte att jag kommer klara av det.
Jag har fått tillbaka mitt magsår, Ska äta tabletter tills det har gått bort, Men vet ni vad? Att vakna varje morgon kl 6 av att det känns som att någon hugger dig överallt i magen, Du vill försöka somna om men smärtan går inte bort förrän du har gått upp, Att må illa morgon & kväll och man verkligen vill spy men man kan inte, Att vara nervös & stressad dygnet runt är inte heller särskilt kul heller, För första gången tycker jag synd om mig själv. Jag vill bara att det ska gå bort, Det känns hela tiden som om jag bara kommer falla ner på knä & gråta floder vafan.


Tung dag igår, Idag blir det fixa!

Tjolahopp Tjolahej! :) Ligger just nu i sängen, Har badat i typ 1 timme & känner mig fett ren just nu. Har städat rummet så det blir ju ett plus! Igår var det en tuung dag, Åkte mot Sätra vid 9 tiden, Teo mötte mig när jag var framme & sen åkte jag, Teo, Angelo & deras mamma till Skärholmen, Vi fikade på Mc'Donalds & sen gick vi runt lite, Vi åkte tillbaka till Sätra & jag gick hem till dom, Vi chillade & Webbade med A. Vi chilla & chilla sen käka vi mat, Hennes mamma gjorde världens godaste mat asså! :o <3 Sen drog vi ut, Hon visa mig runt i Sätra, Vi träffade Ivana, Sen ropa vi på Leyla så vi gick runt lite, Sen gick vi upp & satte oss i något Café men man fick inte sitta där om man inte köpte något & det var en Turk som jobbade, Och han kom och börja snacka hahah han var så rolig! Sen finns det liksom en salong bredvid så dom ba kom in och sätt er :) Sen mannen börja snacka turkiska med mig jag ba Aa okej. Sen han kolla på hon som jobba i salongen han ba ge mig 5000 jag ska gifta med dig. Asså han var borta, HAHAHAHAHAHAH fett kul. Aja, that's the shit im talking about. Imorgon är det skola, CAN'T WAIT!



Digga låten. Aja, ska försöka tvätta idag om det finns tid! :)

Inga ord för dig.


Jag & Teo! :D







Tuuung dag med dig Teodora! Älskar dig PåGud, Vad vore jag utan dig? <3 Inte ett skit.
Har spenderat min dag med Teo, Vi har haft det bäst! Först chilla vi i tensta, Vi gick till A, Chillade där i ca 1 timme sen drog vi till plusgrillen, åt mat & tagga sen till stan :D Vi chilla lite & sen sa vi hejdå :D
Vi ska ses imorgon igen, Iallafall. Är egentligen skit sur men försöker att inte tänka på det. Vill inte ens se dig, Du & ditt falska ansikte gör mig spyfärdig.

Hype hype!! :D









Håller på fixa mig, Ska träffa min patriooot! :D (TEODORA). Pumpar med musik just nu, Ser fram emot den här dagen :D

NU har jag tid.

Att förklara precis allt för er, Alltså vad som har hänt i skolan & allmänt. Har tyvärr inte haft tid till att skriva om allt, Förlåt. Men anyway. I Onsdags fyllde Teodora år, Så vi bestämde oss för att gratta henne på bästa sätt (Har redan skrivit om det förut, Men allt började här).

Tisdags:
Sihem kom till skolan, Vi chillade och allt det där sen tagga vi hem & vid tunnelbanan såg vi en tjej ifrån min skola, Alla brukar kalla henne för "Orren" för det har gått rykten om att hon har chazz alla. Men iallafall, Det hände bråk med alla oss tjejer, Jag & Teo var inte inblandad i det utan vi stod bara där & lyssna, Det var Sihem & Leyla som tjafsa lite, Sen löste det sig mellan Leyla & tjejen men sen från ingenstans gav Sihem en fet box till tjejen så hela läppen sprack, Jag såg hur det bara rann blod, Jag & alla andra tjejer blev fett chockade. Jag fick största flashbacken.

Onsdags:
Jag mötte Teodora & Leyla i Globen, När jag såg Teo så hoppa jag bara på henne och pussa henne fifan vad glad jag blev av att se henne, Hon var så fin & fett stolt över att det var hennes födelsedag, Så jag & Leyla bestämde oss för att överraska henne med lite smått & gått, Dagen rulla på som den gjorde när vi kom till matsalen så ropade jag & Leyla folket, Vi började sjunga för henne & man såg verkligen hur hon skämdes lilla gumman haha :) Men det gick över, Efter lunchen så gick jag & Leyla till brödbutiken & där säljer dom allt, Bröd, Tårta, Bakelser, Men tårtan såg inte särskillt god ut så vi tog 8 bakelser, Cheesecake & typ nått annat, Vet inte vad det heter men sen satte vi oss i lugna rummet, Åt lite sen började Teodora att kasta på mig, Så alla sprang, Jag tog cheesekaka och sprang efter och mula sönder henne i ansiktet, Vi sprang runt överallt, Sen så fanns det inte mer bakelser så vi kom helt plötsligt på VATTEN, vatten är gott & rent :) Vi körde vattenkrig och det såg ut som en KATASTROF när vi var klara, Så jag och Teo gjorde peace, Vi stod i toaletten och fixade oss sen trampa Rektorn in och hon såg så förbannad ut men ändå lugn hahah :) Vi stod där och hon förväntade oss att hon skulle skälla på oss & shit, Men hon sa bara att vi skulle städa efter oss & när jag titta på Teo så skratta jag ihjäl mig. Inga ord, Vi fick städa hela skiten & alla skratta åt oss & tog bilder, Sen löste allt sig, Det var en underbar dag!<3

Torsdags:
Vi kom till skolan, Sjukanmälde oss & chillade med livet, Det var jag, Teo, Leyla, Leyla IB, Vicky & Natanja.
Sen kom någon på Idén om att vi skulle starta brandalarm, Kommer inte ihåg vem som kom på idén men det bara blev så, Så vi alla åkte upp till typ 4ans våning och Natanja stod där och börja elda, Jag stod med Vicky & den sekunden ångra jag mig för jag ville inte få skit, Jag har suttit på mer än 10 möten på 2 dagar, Onormalt. Så jag & Vicky tagga därifrån, Vi åkte ner sen vi leta efter tjejerna, Dom messa & ba: Kom till toaletten. Vi tagga dit & då fick vi reda på att dom var total busted. Men såklart lekte vi som om inget hade hänt, Vi satt på en bänk och då kom 2 lärare inkl. Rektorn & ba Filiz, Leyla & Natanja, Var god och följ med oss. Vi fick gå in i ett rum & Rektorn började med: Aa tjejer, Elda. Jag sa ingenting utan Natanja pratade mest, Sen sa dom till mig: Aa men du brukar säga sanningen. Då sa jag: Aa, Hade jag eldat hade jag sagt det till er, Det är inte så att jag är rädd. Så dom fortsatte att snacka med Natanja, Tillslut dela dom på oss.
Rektorn & jag satt och snacka & dom andra gick med lärarna. Jag berättade för Rektorn att det hade gått till på det här sättet & att jag faktiskt inte var inblandad i det här, Sen snacka vi om annat. Vi blev klara & jag fick gå be om ursäkt till en lärare, Sen gick jag därifrån, Jag gick in till biblioteket & där satt Natanja & Leyla IB. Vi snackade om det som hade hänt osv.





Det har hänt så jvla mycket i skolan, Men men. Jag är stolt över mig själv.

.





Jag kommer ångra mig, Jag vill inte gå igenom den här skiten igen, Jag känner bara att jag inte klarar av det.
Ska försöka hålla mig borta, Ska försöka att släppa alla känslor jag har för dig.
Jag hatar kärleken, jag vill inte vara kär. Jag vill bara inte. Jag lever hellre ensam.

HAHAH KAOS 2.

Shuussan! :D Dagen avslutades aldrig igår, det fortsatte idag åxå. Kan inte berätta exakt vad som hände men vi blev tydligen anklagade för att försökt elda i skolan, Så jag fick snacka med rektorn, Dom andra fick snacka med lärare & sån shit.. Jag berättade att si & så hände & att jag inte hade något med det att göra.

Iallafall, pallar inte uppdatera värsta skiten. Snackar med teo i lur, vi har snackat i 2 timmar nu :D
REKORD ANFALL !

HAHAH KAOS.

Hahaahh, förlåt för dålig uppdatering! Igår var det världens bästa skoldag någonsin, Asså det var så jävla AWSOME!
Teodora min älskling fyllde 16 år så vi FIRADE henne på bästa sätt. Först och främst sjöng vi för henne i matsalen, Sen skulle vi köpa tårta men det fanns inte så vi köpte typ 8 feta bakelser, Det slutade med att det blev KRIG. Vi börja kasta på varandra & på golvet å shit, Sen blev det plötsligt vattenkrig, Golvet var fett blöta, toaletten VAR KAOS. Sen kom rektorn in & hon blev chockad, Walla jag stod där och DOOOG AV GAAARV!!! Teodora såg för jävlig ut, Jag var en idiot som stod och skratta, Men sen sa jag: Nej men jag skäms, jag garvar inte för att det är roligt utan jag garvar för att jag skäms & rektorn förstod mig. Sen fick vi städa upp varendra grej & alla elever garva åt ooss fan va pinsamt! HAHAHAH men vi fick städa och jag lekte flippare som vanligt, Rektorn stod bredvid oss hela tiden för hon trodde vi skulle springa därifån hahahahahahah Iallafall, ALLT BLEV INSPELAT! Bäst du är LEYLA! :D <3 HAHAAHHAAHAH jag önskar jag kunde spola tbx tiden och göra om det igår tusen gånger igen<3. HA DET BÄST MINA ÄLSKLINGAR, ÄLSKAR ER ALLA!

Believe.


STORHANDLAT!

Hello people! orkar inte uppdatera värsta uppsatsen men har varit i kista med Sihem, mamma, Hennes kompis och hennes dotter, jag fick med mig supergrejer. Det var verkligen längesen man handlade grejer! Hörs imorgon FUCKERS.

CHA CHA ! :D

HAHAHHAAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHHHHH!! :D TUUNGA DAGAR MED ER TJEJER! <3 LOVE YOU GUYS.

Fuck you!

Du är så fucking falsk, du är världens vackraste människa men din jävla insida får dig att se ut som en jävla BITCH. Jag bokstavligen HATAR DIG över hela mitt hjärta, Det här är sista gången jag lägger ner tid på en sån som dig, Allvarligt talat så förtjänar du inte att bli behandlad med någon jävla RESPEKT.



/ Peace out! XoXo

I think so!

Folk har verkligen gjort mig dum i huvet. Folk har sagt SI & folk har sagt SÅ. Folk har förvirrat mig på alla möjliga sätt, Vänta! Jag mår jätte bra. Jag vill bara lätta på trycket, Understand me? Good.
Folk har gjort mig illa innuti & det har satt en stor skada som fortfarande är kvar. Tänka sig, att dom man trodde var dom bästa, dom närmsta egentligen var rena bullshiten. Jag har sårat folk & jag har fått mitt straff. Jag har tagit smällarna som kommit, Det man ger får man tillbaka. Men jag har aldrig sårat någon om det inte vore för någon person i min omgivning. Försök att förstå. Jag har haft många vänner, Dåliga som bra, Jag har kastat den bästa och behållt dom sämsta. Men nu vet jag vilka som inte ska finnas  i mitt liv, Det räcker med att jag bara tittar på den & klick, Jag vet! Jag förlorade en riktigt bra person för ett tag sen, Ända sen dess har jag blivit absolut dum i hela huvet. Jag skiter i allt & alla, jävlas du med mig så jävlas jag tillbaka.


Ligger i soffan..

Och chillar med livet. Har inte gjort något speciellt idag & kommer inte heller att göra något, Glömde nämna att igår gick jag på Handledarkurs, Den pågick i ca 3 timmar och Gud vad jag blev rastlös. Men man måste gå på sån kurs för att sedan kunna börja övningsköra! :) Yeaaaaj. Men det finns en kurs kvar som går på 3 timmar & en kvart, Den ska jag gå på den 20 December. Januari 2012 kör jag igång alltså, Dags att börja jobba på ett körkort :) Anyway chillar & chillar, Sihem kanske kommer till mig sen. Men just nu ligger jag i soffan och kollar på Cartoonnetwork - Ozzy & Drix :D Har alltid älskat det programmet.



Is you okay? Is you okay? Good, Cause i wanted to know.

Aja, har inte tagit några nya pics men det kommer med tiden. Gick inte till skolan idag för jag är sjuk, Typ vinterkräksjukan eller nått, Fryser & mår illa, Vill bara SPY! Menmen.. Ska ladda ner The sims2 och spela lite, vilken NOLIFER jag är visst? :D

BTW. Kollade på en skitsorglig film igår. Ni alla har nog redan sett den men den heter World Trade Center.
Ni vet det som hände 11 September 2001, Andra säger att dom har sett en annan där man hör allt som händer INNUTI planet, vad heter den? Om ni vet så kommentera.

Orkar inte

Shoo! Har inte orkat blogga, Har haft fullt upp. Igår var det en K A T A S T R O F dag säger jag bara.  Jag & Sihem drog till min skola, Vi chillade med Maiwand & Mohaimen. Det blev kaos mellan oss alla fyra. Tänker inte gå in på detaljer men det slutade med att jag & Sihem gick in på tjejernas toalett, Tog tag i en fet spegel & kasta den i golvet så det låg glasbitar överallt. Fan vad arga vi var! Dom där killarna är fett dumma asså, Jag, Maiwand, Sihem & Mohaimen satt i 5ans våning & chillade bara, Sen kommer det en fett snygg kille & en tjej som liknar en hora -.- Då börjar hon snacka med Maiwand på ett språk jag inte fattar & det slutar med att hon tar hans nummer, Alltså WTF? Jag var nära på att resa mig upp och ge henne en fet höger alltså !! Och Maiwand, Jävla mes sitter bara där och ger ut nummer. Jag och Sihem drog därifrån, Sen vi började snacka skit om Maiwand & Mohaimen och vi visste att dom hörde sen blev det KAOS.  Och det var därför vi slog sönder speglar i toaletten, ALLTSÅ DAMP. Men jag löste det med Maiwand.



Insha Allah, Insha Allah, Insha Allah you'll find your way.

Gulligt ^^



Va gullig du är Dilan :) Nej men det var bara en tillfällig grej, Låt folk bli glada I don't give a shit!
Haha :D Men tack för att du kommentera, Du gjorde mig glad... :) I love you to sweetie.


Talar från hjärtat.

Jag har alltid älskat dig & kommer alltid att göra det oavsett vad jag säger till dig.
Jag gjorde mig inte illa för din skull om det inte betydde något.


Deckade vid 5, vaknade vid 11.

Godmorgon! Vaknade för en stund sen, Idag är det tänkt att vi ska dra till Willys, Tror att det blir jag & Sihem som åker, Kanske morsan vi får helt enkelt se. Satt och webbade med Teodora igår, Det fanns så mycket jag & hon inte visste men nu fick vi reda på allt, DU ÄR FALSK från topp till tå & i mina ögon är & kommer du alltid att vara en HORA, fyfan säger jag bara. Aja, tänker inte lägga ner tid på dig längre, Du är död för mig.





Fuck off med erat prat, jag kan göra som jag vill
det är ni som backar undan och jag som står still
på samma jävla plats som jag har stått hela livet
att jag är jag det står jag för, allt det är givet
avundsjuka folk som inte vet vad ni ska göra
lämna mig ifred och försök inte störa
jag vet vilka ni är och ni ska sluta nu direkt
annars ångrar du dig sen när ert pannben bilr spräckt
underskattade talanger var som sitter in i CHECK, check att leva erat liv
det kan fan inte vara lätt,
vara avundsjuk på bruden som är mera man än dig,
du har ingen kuk du har en fitta PRECIS som din tjej
stämpla mig för allt, ja är fan ingen ängel,
men ja får vad ja vill men du får ingenting i sängen,
jag blir lakk på ditt tjafs, att jag är värdelös
själv ligger du och sprattlar som en bebis i kuvös
så finns det en flicka och hon har blivit dissad
dom säger det är mitt fel att hon blivit ner pissad
skyll på mig och stämpla mig, fyfan vad ja tar åt mig
seriöst är du trög? ja har fan inte rört dig
lämna mig ifred nu och skit i vad dom säger
sköt ditt eget skit liv, so what om ja e player!??!
det är inte din buisness så lämna det och gå,
om du inte kommit över kom tillbax om några år,
tillbaka till killen som tror att han är nått,
ja hittar inte på nått
1 2 3 TJÖT, men okej, var lite snälla och gå till tönten och SUG den,
ja vet var han finns för han är bögen i buren.




Tänker tillbaks.





Satt och läste igenom ett par texter, Kommer ihåg när du och jag tjafsa hela tiden.
Det får mig bara å tänka tillbaks på gamla goda tider! :)

GAME OVER!

Shoo! Ligger i sängen & webbar med Teodora. Vi ska tydligen dygna. Anyway. Idag drog jag till IKEA med Sihem, Bästa dagen för äventyr va? Det regnade & var ju världens storm ute. Jag frös ju skiten av mig! :o Iallafall, vi hitta lite intressanta grejer som vi köpte med oss hem, Min bror kom och hämtade oss, Vi köpte med Mc'Donalds hem och käkade. Vi chillade och vid halv 11 drog hon hem. Min dag har varit så tråkig men ändå så full av överraskningar.



En gammal klassiker hahah :)

Jag önskar du var här nu, Så att du kunde se, JAG ÖVERLEVER UTAN DIG! :D

Det finns inget "Vi" längre.

Vår låt.




Det finns inget "Vi" längre, Du finns inte längre i mitt liv. Jag känner inte dig & vill inte heller veta vem du är.
Jag har ingen tro till dig, Man kan inte bygga upp ett förhållande utan tillit. Våra två månader tillsammans, Allt tjafs byggdes på att vi inte lita på varandra. Och nu sätter jag ner foten, jag vill inte ha dig längre. Du är raderad helt och hållet ifrån mitt liv. Jag har inte mycket att säga dig, Folket omkring mig har gjort mig hjärtlös, Eller så har jag bara tappat hoppet om allt. Jag klarar mig utan dig, som i låten "Nytt start, nytt kapitel utan dig i mitt liv".
Varje gång jag ser dig så  kommer jag att tänka "Han ljög". Gjort är gjort. Du är blockad, ditt namn finns inte med i kontaktlistan, Bilderna är raderade. Vad mer kan jag göra? Försöka radera dig från min fantasi, Sen finns du inte.

Det är synd att det blev såhär, Men som sagt. Förhållande utan tillit är inget att ha.
Du sa inget till mig, Du lät mig få reda på det alldeles själv. Du har sjunkt så jävla lågt, Det ska du veta.
Det här var första & sista gången jag skrev om dig. Nu ser jag till att radera dig helt och hållet.

Old pictures, New pictures, Who the hell cares?

Godmorgon allesammans. Haters or lovers, Vad gör ni & hur har er morgon varit? Höhöh. Har inte uppdaterat så värst mycket men har haft annat och tänka på, Igår gjorde jag inte så mycket heller, Drog ju till Kista och chilla där i kanske 1-2 timmar, Satt och fikade på Café Complé med morsan, hennes kompis, Denniz & Sihem. Trevligt trevligt. När vi kom hem chilla vi bara, Ingenting hände då. Men mot kvällen typ halv 8 så ringde Hussam mig, Han ba kom till stan bla bla bla. Så jag och Sihem drog till stan, Träffade honom och Ali :) Vi chilla typ en halvtimme för sen var vi tvugna att åka hem, Fan min mamma & pappa tärra mig! Så vi kom hem vid halv 10, Vi chilla lite hos mig sen typ vid halv 11 drog hon hem, Jag gick och la mig.





THE WAY YOU SHAKE IT, I CAN'T BELIEVE IT, I NEVER SEEN AN ASS LIKE THAT! ;)

Ut.





Drar till Kista om en stund. Får vi se om jag hittar något fint & passande :)




The chosen one!


Lyssna på låten, Den är underbar!

Vaknade för en stund sen, Lagade frukost så jag & min mamma käkade. Har inga planer idag, Eller nja. Min brorsdotter kommer hit & sen ska vi dra till Kista, Tror att Sihem hakar på ;) Anyway. Idag har vi egentligen praktik men har inte hittat något, Ska nog börja leta :D Tror nog att jag ska träffa Maiwand eller nått, Vi behöver lösa ut saker & ting.

Chillar!

Tjoo! Har precis lagat mat & ätit, Just nu ligger jag i sängen och chillar med Sihem. Dagen har varit awsome! Sihem följde med till skolan, Vi chillade och det blev SÅ mycket skratt & glädje. Vet inte vad jag ska berätta, jag kom hem från skolan gick och la mig, Sov i ca 2 timmar sen väckte min mamma mig. AJA BORRING dot COM

(Mohammed Ali - Ta dig igenom dan) - LYSSNA PÅ LÅTEN!

Den skiten du hör om mig kan vara sant,
Men sen igen kan det vara så falskt som den bitch som berättade för dig.

RSS 2.0